pirmdiena, 2023. gada 24. jūlijs

Atskats uz ĢSA vasaras nometni

ĢSA vasaras nometne bija īsta "bomba"!

Bērni šāva šautriņas pa baloniem un karstasinīgi cīnījās futbola laukumā. Mazie vīrieši izmēģināja savu veiksmi makšķerējot, bet meitenes darināja rotas no pērlītēm, gatavoja sev burvīgus ziedu vainadziņus (paldies Elīnai Auzarējai-Auzerei) vai ar āmurīšiem veidoja augu glezniņas (paldies Ērikai Kozlovskai). Visi varēja supot un laivot.

Rīti sākās ar agro rītu iesildīšanos bērniem (paldies Gunai Šnē), kamēr vecāki malkoja rīta kafijas krūzi vai vēl saldi čučēja. Pa dienu bija atvēlēts laiks arī "klusuma vingrinājumiem" (paldies Ievas Baltalksnes ģimenei); tos noteikti izbaudīja ne viens vien vecāks. Savukārt vakaros dienas aktivitātes noslēdzās ar vakara ieskandināšanu pie ugunskura (paldies Lindai, John un Kailašam).

Nometnē tika organizēts ikgadējais tirdziņš ar debešķīgi gardajiem bērnu un vecāku radītājiem gardumiem.

Kā vienu no šīs vasaras nometnes TOP aktivitāti ir jāpiemin "dārgumu meklēšanu", kas aizrāva mazos un sasmīdināja lielos😁. Interesanta un visnotaļ noderīga bija arī homeopātisko graudiņu meistarklase. Pateicoties Jānim, apslimušie kļuva veseli🙌.

Bet nometnes pati "rozīnīte" bija teātris "Pelnrušķīte" un talantu šovs, kurā bērni skaitīja pantiņus, dejoja, dziedāja, spēlēja mūzikas instrumentus, lika kubiku rubiku, izkopa smiešanās mākslu un visādi citādi izklaidēja publiku (paldies Rutai Lindei par izcilu pasākuma vadīšanu).

Paldies Nadīnai par burvīgo mirkļu iemūžināšanu.

Šīs nometnes laiks tika pavadīts kopā interesanti, daudzveidīgi, kvalitatīvi un sirsnīgi, daloties ar to, kas mums ir svarīgi - par mājmācību. ❤️✨️